снимка cronicadelquindio.comЖесток сериен убиец е заловен в Испания.Полицията в Мадрид, в

...
снимка cronicadelquindio.comЖесток сериен убиец е заловен в Испания.Полицията в Мадрид, в
Коментари Харесай

Арестуваха митичния килър ел Нене в Мадрид, заподозрян за над 100 убийства

снимка cronicadelquindio.com

Жесток сериен палач е хванат в Испания.

Полицията в Мадрид, в съдействие с Интерпол и колумбийските управляващи, задържа търсен с две интернационалните заповеди за арест наемен палач, обвинен, че е лишил живота на минимум 100 души.

Сред жертвите му била и неговата тъща от колумбийския град Перейра, като съгласно следствието той я умъртвил като възмездие за възможна кражба на пари, притежавани от неговата незаконна организация, осведомиха испанските медии този петък, базирайки се на информация от полицията в Мадрид, съобщи вести.бг.

Известен с псевдонима Нене в родната си Колумбия, той е ръководел групата La Cordillera, която се употребила с необятно въздействие в съвсем цялата южноамериканска страна. Твърди се, че той е дошъл в Европа, с цел да може да внедри незаконната организация и на Стария континент и с цел да прокара личен канал за трафик на опиати.

В 15-годишната си незаконна " кариера " на Нене се приписва авторството на повече от смъртни случая.

По информация на медиите той е влезнал в Испания през 2015 година с задачата да разшири престъпния си бизнес освен на територията на Иберийското кралство, само че и също във Франция и Белгия.

La ha detenido en Madrid a Alias “El Nene ” un sicario buscado en Colombia por su implicación en al menos 100 muertes incluida la de su propia suegra. Se le considera el cabecilla de una organización criminal denominada “La Cordillera ”
— Enrique Rodríguez (@rodriguezcoello)
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР